Despre VOT

Bine ai venit

Cunoaștem că uneori e complicat sau obositor să mergi în fiecare zi la punctul medical pentru a-ți lua pastilele; uneori ora nu îți este convenabilă sau ai prefera să iei medicamentele înainte de culcare.

De aceea, a fost creată aplicația VOT pentru a-ți facilita administrarea tratamentului antituberculos.

Tratament

Dosar electronic

Monitorizare video

Medicul tău

Păstrezi legătura cu medicul tău curant, care îți monitorizează online starea ta de sănătate.

Tratament la domiciliu

Poți lua pastilele la orice oră fără a pierde timp pentru a merge la cabinetul medical.

Reacții adverse

Raportezi în regim de timp real a reacțiile adverse apărute în timpul tratamentului.

Aplicația mobilă VOT

  • Administrarea tratamentului la orice oră
  • Înregistrarea video a tratamentului
  • Vezi monitoriza zilnic starea ta de sănătate
  • Informații despre tuberculoză

Tot aici vei găsi mesaje de încurajare de la foștii pacienți care au trecut prin aceeași experiență ca și tine, informație despre cel mai apropiat cabinet TB unde te poți adresa în caz de necesitate.

Scopul acestei aplicații este de a-ți aduce mai aproape serviciile medicale, iar datoria ta este doar de a lua zilnic pastilele pentru a finaliza cu succes tratamentul.

Aplicația este gratuită și o găsești pe Google Play

Asistență tehnică

Date de Contact

Adresa

Centrul de Sănătate și Dezvoltare Comunitară AFI

str. Varşovia, nr. 7, of. 2, Chişinău, MD 2060, Republica Moldova

Adresa electronică

support@tbvot.md

Telefon

(+373) 620 210 20

Pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor VOT și a-i sprijini prompt atunci când au întrebări sau se confruntă cu o anumită problemă punem la dispoziție un serviciu de asistență pentru clienți.

Înțelegem complexitatea cerințelor Dvs. în utilizarea VOT și din aceste considerente Serviciul de asistență pentru clienți își ia angajamentul de a rezolva rapid problemele apărute, pentru a corespunde necesităților exacte ale Dvs.

Securitatea datelor

Confidențialitatea și securitatea Dvs. sunt foarte importante pentru noi și din aceste motive întreprindem toate măsurile pentru a oferi protecție, confidențialitate și siguranță datelor cu caracter personal și contului Dvs.

Parteneri

Această aplicație a fost creată în cadrul proiectului ”Modelul de îngrijire centrat pe necesitățile persoanelor în Moldova: implementarea metodelor digitale pentru o mai bună aderență la tratament”, susținut de către Inițiativa TB REACH a Parteneriatului Stop TB, finanțat de Guvernul Canadei și Fundația Bill & Melinda Gates, implementat de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS), în colaborare cu Programul Național pentru Controlul Tuberculozei și AO AFI.